Retur

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:


Minddrops DK

Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Når du sender en pakke tilbage til os, anbefaler vi, at du vedlægger en besked med dit ordrenummer og skriver, hvad du ønsker at få ud af returneringen – så går ekspeditionen hurtigst.


Du skal returnere din ordre til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb. Du skal betale de direkte omkostninger ved returforsendelsen af varen. Du bærer risikoen for varen, fra det tidspunkt hvor varen er leveret. Gem derfor postkvitteringen og eventuelt track and trace-nummeret.

Det kan udgøre en værdiforringelse, hvis den originale emballage mangler. Derfor anbefales det, at varen returneres i original emballage, så du kan være sikker på at få alle pengene tilbage.


Hvis varen er blevet prøvet, ud over hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at Minddrops kan nægte at refundere alle pengene i henhold til loven om fjernsalg, men vi vil i samarbejde med kunden finde et rimeligt refusionsbeløb. Dette gælder kun, hvis varen ikke har samme værdi som på modtagelsestidspunktet, og Minddrops derfor ikke kan sælge varen som ny og til nypris.

Ofte stillede spørgsmål

Det kan også være at du kan finde svar på dit spørgsmål i vores oftest stillede spørgsmål, som vi har udformet ud fra de spørgsmål vi oftest får fra jer kunder, på vores kundeservice. Der er derfor en stor chance for at du kan finde et svar på lige netop dit problem, hvis du kigger der først. Ønsker du at læse vores fulde liste med ofte stillede spørgsmål, så kan du finde dem her. Får du ikke svar på dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi prøve at være behjælpelige!

Gå til vores FAQ

Kundeservice

Har du brug for hjælp angående en ordre eller spørgsmål til vores produkter?. Så kontakt os igennem vores kundeservice, der sidder altid en venlig sjæl klar ved tasterne, som helt sikkert kan være behjælpelig, med en løsning på dit problem.

Kontakt os