Om os

MindDrops er en hjemmeside, hvor vi kommer omkring alt indenfor diamond painting. Vi forsøger at give dig som læser de bedste informationer indenfor emnet, så du selv kan komme igang med at prøve kræfter med diamond painting.

Der findes et hav af forhandlere ude i verden. Her på siden koncentrerer vi os dog om danske forhandlere. Derfor vil du opleve, at vi linker til de få danske forhandlere, som sælger diamond painting. På den måde kan du hele tiden holde øje med, hvor du kan handle de populære malerier i Danmark.

Interessen for diamons painting

Selve interessen for diamond painting startede, da vi efter en tur i USA havde stiftet bekendtskab med tendensen. Vi kunne hurtigt se, at der var noget omkring snakken, og efter selv at have prøvet at lav en diamond painting fandt vi ud af, at vi på en eller anden måde ville bringe det til Danmark.

Siden da har vi udarbejdet denne hjemmeside, hvor vi ønsker at hjælpe andre danskere ind i den verden, vi fik åbnet op for i USA.

Diamond painting er enormt stort i udlandet, men endnu ikke så stort i Danmark. Det vil vi dog gerne være med til at lave om på.